Pajautāju kaimiņienei, kāpēc viņa ieber tualetē glāzi sāls. Tagad katru dienu sekoju viņas piemēram

Aizsērējusi tualete ir kaitinoša problēma, ar kuru ik pa laikam saskaras ikviens. Bet ne visi zina, kā ātri un viegli novērst aizsprostojumu tualetē.

Un šodien padalīsimies neparastā trikā, kā ar parasto sāli cīnīties ar aizsprostojumu. Un šī metode, lai cik smieklīga tā nešķistu, patiešām darbojas.

Kā likvidēt aizsērējumu tualetē

Daudziem cilvēkiem mūsdienās ir sadzīves ķīmijas nepanesamība. Tāpēc, dzīvojot vecā dzīvoklī (ar ne mazāk vecām caurulēm), var būt problemātiski novērst aizsprostojumu kanalizācijā, ja neizmanto ķīmiskos līdzekļus.

Lasi arī: Kravāju vīra somu komandējumam un nejauši atradu dīvainu zibatmiņu. Labāk nebūtu to pārbaudījusi!

Turklāt, tas rada nepatīkamu aromātu. Šajā ziņā noderēs manas kaimiņienes, vecmāmiņas Annas padoms.

Biju diezgan pārsteigta, kad vecmāmiņa ļoti nopietni ieteica man katru dienu tualetē iebērt glāzi sāls.

Rezultātā tualetes podā iebēru veselu glāzi rupjās sāls un ielēju 2-3 litrus karsta ūdens (tieši kanalizācijā). Nogaidīju kādu pusstundu, un tad uzlēju virsū vēl pāris litrus ūdens. Pēc tam vēl paris reizes nolaidu ūdeni. Un man bija liels prieks, ka vecmāmiņas metode darbojās!

Lasi arī: Nebijusi metode, kā uzcept šašliku tieši virtuvē. Visiem tiem, kas tā arī nekad neizbrauc pie dabas…

Protams, es katru dienu neiebēru tualetē glāzi sāls. Nolēmu, ka pietiek ar ēdamkaroti, jo profilaksei arī ar šo daudzumu izrādījās gana. Un apmēram reizi mēnesī veicu lielo tīrīšanu ar glāzi sāls.

Sāls palīdz arī tad, ja izveidojies aizsprostojums izlietnē. Tad sajaucu sāli ar etiķi, ieberu izlietnē un atstāju uz stundu. Darbojas!

Arī interesanti: Liktenis trīs zvaigžņu zīmes apdāvās ar vēlu, bet skaistu mīlestību

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment